Koyuncu Grup'tan Konyasporlu Eski Futbolculara Vefa

Koyuncu Grup'tan Konyasporlu Eski Futbolculara Vefa
Konyaspor’un Ana sponsorlarından Koyuncu Grup, Konyaspor ile Ankaragücü arasında oynanan süper lig müsabakasında, Konyaspor'a hizmet vermiş, yeşil beyazlı forma ile başarılar yaşamış eski futbolcuları ağırladı.

Konyaspor’un Ana sponsorlarından Koyuncu Grup, Büyükşehir Belediye Stadyumundaki Konyaspor ile Ankaragücü arasında oynanan süper lig müsabakasında, Konyaspor'a hizmet vermiş, yeşil beyazlı forma ile başarılar yaşamış eski futbolcuları ağırladı.

1975-1981 yılları arasında forma giyen Sami Ot, 1978-1985 yılları arasında forma giyen Abdullah Kandemir ve 1973-1983 yılları arasında Konya İdman Yurdu - Konyaspor birleşmesinden sonraki ilk Konyaspor takım kaptanı Mustafa Bakım, karşılaşmayı tribünden takip ettiler.

Emektar futbolcuları temsilen konuşan Mustafa Bakım "Koyuncu Grup'tan böyle bir davet gelmesi bizleri hem çok mutlu etti hem de duygulandırdı. Unutulmamak bizler için onur ve gurur verici. Uzun yıllar formasını severek giydiğimiz Konyaspor’u tribünden takip etmek bizler için güzel bir anı oldu. Dileriz Konyaspor’umuz çok daha iyi yerlere gelir. Bizleri localarında ağırlayan tüm Koyuncu Grup ailesine tekrar teşekkür eder, misafirperverlikleri için şükranlarımızı sunarız. Aynı misafirperverliği Konyaspor yönetiminden de bekliyoruz" dedi.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.