Mimarlar Odası Konya’da Yeni Başkan Övet

Mimarlar Odası Konya’da Yeni Başkan Övet
Mimarlar Odası Konya Şubesi’nde Doç. Dr. Armağan Güleç Korumaz’ın milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından yeni başkan Ahmet Övet oldu.

Uzun yıllardır Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Konya Şubesi’nde çeşitli görevlerde bulunan ve son 5 yıldır başkanlık görevini sürdüren Doç. Dr. Armağan Güleç Korumaz’ın milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından Mimarlar Odası Konya Şubesi’nin yeni başkanı Ahmet Övet oldu. 

Görev süreci boyunca mesleğin ve meslektaşlarının sorunlarını dile getirdiklerini ve çözüm aradıklarını ifade eden Doç. Dr. Armağan Güleç Korumaz, “Mezuniyetimden itibaren üyesi olduğum, geçtiğimiz yıllarda çeşitli organlarında görev aldığım ve son 3 dönemdir 5 sene boyunca Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğüm şubemizden 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı başvurum nedeniyle ayrılmış bulunmaktayım. Mimarlık mesleğine olan sevgimi meslektaşlarımdan aldığım destekle birleştirerek bugüne kadar mesleğimizin birçok sorununu dile getirdik, çözüm aradık. Sosyal ve kültürel etkinliklerde bir araya geldik. Sektörde söz sahibi olabilmek ve mesleki saygınlığımızı hakkettiği yerlere taşımak için çok çalıştık. Bu süreçte yanımda olan tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, kıymetli üyelerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Mimarlar Odası Konya Şube Başkanı Ahmet Övet de Doç. Dr.  Armağan Güleç Korumaz’a görev süresi boyunca mesleklerine ve meslektaşlarına yönelik yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, yeni dönemde de mesleklerin ve meslektaşlarının talep ve isteklerini dile getirmeye devam edeceklerini belirtti. 

Ahmet Övet başkanlığında Mimarlar Odası Konya Şubesi’nin yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Başkanvekili Mahmut Koçkuzu, Sekreter üye Mümine Feyza Yarar, Sayman Muhammet Şerif Öncü, Üye Cüneyt İnan, Muharrem Erhan Öncan, Aliye Temizci.

 (Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.