Muhsin Yazıcıoğlu Anısına Kısa Film ve Belgesel Yarışması Düzenlendi

Muhsin Yazıcıoğlu Anısına Kısa Film ve Belgesel Yarışması Düzenlendi
Merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına düzenlenen yarışmada ödüller sahiplerini buluyor.

Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına, Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi ve Konya Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı işbirliğiyle Türkiye genelinde ulusal kısa film ve belgesel yarışması düzenlendi.

BBP’nin merhum Lideri Muhsin Yazıcıoğlu anısına düzenlenen ‘İnsan kültür ve toplum’ konulu kısa film yarışmasının film gösterimi ve ödül töreni 5 Aralık Pazartesi günü saat 14.00’te Selçuk Üniversitesi Sultan Alparslan Kültür Merkezi Malazgirt Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Konya Alperen Ocakları Başkanı Musa Karaçor, tüm Konyalıları ve dava arkadaşlarını 5 Aralık Pazartesi günü Selçuk Üniversitesi Sultan Alparslan Kültür Merkezi Malazgirt Salonu’nda gerçekleştirilecek film gösterimi ve ödül törenine davet etti.

Karaçor yarışmada destek olan jüri üyelerinin yanı sıra SÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ve SÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enderhan Karakoç’a da katkılarından dolayı teşekkür etti.  Düzenlenen yarışmada Kurmaca ve Belgesel Kategorilerinde 8 eser ödüle layık görüldü.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.