Zeljeznicar’ı Konyaspor Heyecanı Sardı

Zeljeznicar’ı Konyaspor Heyecanı Sardı
Kardeş kulüp Zeljeznicar ile Konyaspor arasında oynanacak maç öncesi şehri heyecan sardı. Konyaspor, 29 Kasım Salı günü Bosna Hersek’in Zeljeznicar takımı ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek.

Kardeş kulüp Zeljeznicar ile Konyaspor arasında oynanacak maç öncesi şehri heyecan sararken, kulübün internet sitesinden de Konyaspor hakkında bilgiler paylaşıldı.

Grbavica Stadı'nda Konyaspor’u konuk edecek Bosna ekibi, yeşil-beyazlıların geçen sezonu Türkiye Süper Ligi'nde üçüncü sırada tamamladığını bu nedenle de Zeljeznicar'ın Grbavica Stadyumu’na çok sayıda taraftar çekeceğini belirtti.

Konyaspor için ‘saygın bir takım’ ifadesini kullanan Zeljeznicar, İbrahim Sehic ve Amir Hadziahmetovic’e de ayrı parantez açtı. Yapılan açıklamada, “Grbavica'da gerçek bir şölen yaşanacak olmasının bir başka nedeni de birkaç yıldır Konyaspor'un en iyi oyuncularından takımın eski oyuncuları Zelja'nın çocukları, Bosna Hersek milli takımında forma giyen İbrahim Sehic ve Amir Hadciahmetovic” denildi. 1922 tarihinde kurulan Konyaspor’un 100. yılını kutladığı hatırlatılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “İç saha maçlarını 42 bin kişilik güzel ve son derece modern Büyükşehir Stadyumu’nda oynamaktadır. 2017'de Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazanan Konyaspor, son bir kaç yıldır Türk futbolunda önemli bir rol oynuyor”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.