Resulayn’da teröristlerin tünel ağı bulundu

Resulayn’da teröristlerin tünel ağı bulundu
Barış Pınarı Harekatı kapsamında kent merkezinde kontrolün ele geçirildiği Suriye’nin Resulayn kenti...

Barış Pınarı Harekatı kapsamında kent merkezinde kontrolün ele geçirildiği Suriye’nin Resulayn kentinde terör örgütü YPG/PKK’ya ait bir tünel ağı bulundu.

Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden arındırılan Resulayn’da YPG/PKK’lı teröristlere ait bir tünel ağı bulundu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) destekli Suriye Milli Ordusu (SMO), Resulayn’da YPG/PKK’ya ait yeni bir tünel ağı bulduğunu açıkladı.

SMO daha önce de Barış Pınarı Harekatı kapsamında Resulayn ve çevresindeki bölgelerde PYD/PKK örgütlerine ait çok sayıda tünel bulmuştu. Tünellerin teröristler tarafından silah ve mühimmat göndermek için kullanıldığı belirtilmişti.

(Hamad Alnajjar/İHA)

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.