Gazeteci Soylu Kardeşlerin Acı Günü!
Konya Olay TV İmtiyaz sahibi Kemal Soylu, Gazete Alanya’nın imtiyaz sahipleri Muammer Soylu ve Yüksel Soylu’nun babası Mehmet Cafer Soylu, Alanya’da tedavi gördüğü hastane vefat etti. Merhum Mehmet Cafer Soylu, Konya’da toprağa verildi.
Bir süredir rahatsızlığı dolayısıyla Alanya’da Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören 88 yaşındaki Mehmet Cafer Soylu, dün yaşamını yitirdi.

Vatani görevini Kore’de yapan Merhum Mehmet Cafer Soylu’nun cenazesi Alanya’dan Konya’ya getirildi. Merhum Mehmet Cafer Soylu, Konya’nın Meram İlçesi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ekmek Koçu Yaylapınar Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Merhum Mehmet Cafer Soylu için kılınan cenaze namazına çocukları, ailesi ve yakınları ile CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tuncay Karabulut, Basın İlan Kurumu Konya Bölge Müdürü Halil İbrahim Parlak, İYİ Parti Konya İl Başkanı Ali Anlaş, siyaset, iş dünyası başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluş, sivil toplum örgütü temsilcileri ile basın camiası katıldı.

Haber Kent olarak merhum Mehmet Cafer Soylu’ya Allah’tan rahmet dileriz, mekanı cennet olsun. Meslek büyüklerimiz Kemal, Muammer ve Yüksel Soylu başta olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
(Fotoğraflar: Meram Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.