Başkan Altay Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

Başkan Altay Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılının son gününde Meram Mehmet Şükriye Sert İlkokulu ve ASELSAN Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

2021-2022 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Konya’da da yüzbinlerce öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Meram Mehmet Şükriye Sert İlkokulu’nda düzenlenen karne töreninde öğrencilerle bir araya geldi.

“Fiziksel Eğitimin İyileştirilmesi Yönünde Çok Ciddi Merhale Kat Edildi”

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Milli Eğitim Bakanlığı’nın fiziksel eğitimin altyapısını iyileştirmesi yönünde çok ciddi bir merhale kat ettiğini belirterek, “Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Konya binlerce yıllık bir medeniyetin temsilcisi. Başta öğretmenlerimiz bu medeniyeti omuzlarında taşıyacak. Bizim çok büyük avantajlarımızdan birisi de belediyelerimizin kamu hizmetine çok nitelikli bir destek veriyor olması. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Merkez ilçe belediyelerimizle beraber bütün okullarımızda Milli Eğitim istemeden eksikleri gideriyor. Bu arayışın içinde olmak bizim için çok kıymetli. Bu yönüyle belediyelerimizi tebrik ediyoruz” diye konuştu.

“Tüm Çocuklarımıza Hayatları Boyunca Başarılar Diliyorum”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da “Pandeminin etkisinden kurtulmuş bir eğitim öğretim dönemini tamamlamış olduk. Tüm çocuklarımıza hayatları boyunca başarılar diliyorum. Yaz tatili için onlara çok güzel etkinlikler hazırladık. Bilgehalerimize, Yaz Kamplarımıza, Güle Oynaya Camiye Gel programımıza bütün çocuklarımızı davet ediyoruz. Her şey gönüllerince olsun. Konya’yı güzel yarınlara hazırlıyoruz ve bunun için en büyük sermayemiz çocuklarımız. Onların vatanını, milletini seven, ailelerine faydalı bireyler olmaları için çaba sarf ediyoruz. İnşallah onların elinde çok daha güzel bir Türkiye’yi inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Aselsan Lisesi’nde de Öğrencilere Karneleri Dağıtıldı

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve ASELSAN Genel Müdür Yrd. Prof. Dr. Mehmet Çelik ile birlikte ASELSAN Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni de ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Burada da karneleri takdim eden Vali Özkan ve Başkan Altay, öğrencilere başarılar diledi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.