Konyaspor Kritik Antalyaspor Maçını Kazanmak İstiyor

Konyaspor Kritik Antalyaspor Maçını Kazanmak İstiyor
Konyaspor bugün ligde 12 maçtır yenilmeyen Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. 20.00’de başlayacak maçı Mete Kalkavan yönetecek. Yeşil-beyazlılar kritik maçı kazanarak, ikincilik umudunu son 2 haftaya taşımak ve üçüncülüğünü perçinlemeyi hedefliyor

KONYASPOR, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 36. haftanın kapanış maçında bugün deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Antalya Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı uzun bir aradan sonra görev verilen Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılığını Serkan Olguncan ve Erdinç Sezertam yapacak. Konyaspor dün öğle saatlerinde yaptığı taktik idmanıyla hazırlıklarını tamamladı ve ardından Antalya’ya giderek kampa girdi. Yeşil-beyazlı temsilcimizde kırmızı kart cezası devam eden Rahmanovic dışında eksik bulunmuyor. Cezasını tamamlayan Adil Demirbağ da bugünkü maçta forma giyebilecek. Temsilcimizde moraller yerinde, parola galibiyet olarak belirlendi.

 

KONYASPOR'DA Nejc Skubic, Sokol Cikalleshi, Endri Çekiçi, Zymer Bytyqi ve Oğulcan Ülgün sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Bu isimler, bugünkü maçta kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta oynanacak Hatayspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler. Yeşil-beyazlılarda, teknik heyet, futbolcular ve yönetim Antalyaspor maçı için kenetlendi. Ligde son 3 haftayı girilirken, 64 puanla üçüncü sırada yer alan Konyaspor, ligde 12 maçtır yenilmeyen Antalyaspor’u mağlup ederek, ikincilik umudunu son 2 maça taşımak ve üçüncülüğünü perçinlemek istiyor. Anadolu Kartalı, rakibiyle Antalya’da oynadığı son maçlardan beraberlik çıkardı. Yeşil-beyazlılar, Antalya’da oynanan son 4 maçlık Süper Lig sürecinde; 3 kez 0-0 berabere kalırken, 1 maçtan ise 3-3’lük eşitlikle sahadan ayrıldı.

 

GEÇEN sezonun ikinci yarısında Antalya’da oynanan müsabakada taraflar golsüz eşitlikle berabere kalırken, bu sezonun ilk yarısında Konya’da oynan maçı ise yeşil-beyazlı temsilcimiz 1-0’lık kazanmıştı. Ayrıca Konyaspor, kırmızı-beyazlı ekibe 2015-2016 sezonundan bu yana deplasmanda kaybetmiyor (4 B-1G). Öte yandan bugünkü maçı yönetecek Mete Kalkavan, Konyaspor’a uğurlu gelmiyor. Yeşil-beyazlılar, Mete Kalkavan’ın daha önce yönettiği 22 maçtan sadece 3 kez galibiyetle ayrılabildi. Kalkavan yönetiminde 8 maçını beraberlikle tamamlayan Anadolu Kartalı, 11 kez de sahadan yenilgiyle ayrıldı. Hakem Mete Kalkavan’ın Konyaspor maçlarında sergilediği performans ise dikkat çekiyor. Bu sezon Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarını yöneten 42 yaşındaki hakem, verdiği kararlarla yeşil-beyazlı camianın tepkisini çekmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.