Odunpazarı Belediyesi’nden Beklenen Sonuç

Odunpazarı Belediyesi’nden Beklenen Sonuç
Odunpazarı ve Mihalıççık belediyelerinin Cumhuriyet’in 100. Yılı kapsamında düzenlediği ‘sevgi’ temalı “Severek Sevilerek 100 Yıl” Uluslararası fotoğraf yarışmasının sonuçları düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.

Eskişehir'in merkez ilçe Odunpazarı ve Mihalıççık ilçe belediyelerinin Cumhuriyet’in 100. Yılı kapsamında düzenlediği  ‘sevgi’ temalı “Severek Sevilerek 100 Yıl” Uluslararası fotoğraf yarışmasının sonuçları düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt konuşmasında, “Odunpazarı ve Mihalıççık Belediyesi olarak ortak bir fotoğraf yarışması düzenledik. Bu yarışmanın temasını da Cumhuriyet’imizin 100.yılında sevgi ve barış üzerine belirledik. Gerçekleştirilen fotoğraf yarışmamız sonuçlandı. Cumhuriyet’imizin 100. Yılında yaptığımız fotoğraf yarışmasına katılanlara tek tek teşekkür ediyorum. Yarışmamızın ödül törenini 6 Mayıs tarihinde yapacaktık fakat Türkiye’de yapılacak yerel seçimlerden dolayı ödül törenini 18 Haziran tarihine erteledik” dedi.

Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum ise, “ Düzenlenen fotoğraf yarışması için başta Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Fotoğraf yarışmamızın temasının Cumhuriyet’imizin 100. Yılına çok yakıştığını düşünüyorum. Fotoğraf yarışmasına katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yarışmanın jüri üyeliğini; Osman Yaşar Tanaçan, Doç. Dr. Feyyaz Bodur, Reha Bilir, Alper Meranezlioğlu ve Serdar Akyay yaptı. Yarışmaya 594 kişinin 1967 fotoğraf ile katıldığı, yarışma koşullarını sağlayan 530 kişinin fotoğraflarının değerlendirmeye uygun görüldüğü belirtildi.

Türkiye’nin farklı illerinden 224 kişinin katıldığı yarışmaya Eskişehir’den 40 kişinin başvuru yaptığı, yurt dışından 306 kişinin katıldığı vurgulandı.

Ayrıca sergilemeye değer görülen 45 adet fotoğrafın ödül töreni esnasında sergileneceği bildirildi.

 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.