SEYDİ ŞİFA TERMAL TESİSLERİ 29 ŞUBAT’TA HİZMETE GİRİYOR

SEYDİ ŞİFA TERMAL TESİSLERİ 29 ŞUBAT’TA HİZMETE GİRİYOR
Seydişehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Seydi Şifa Termal Tesisleri, yerli ve yabancı birçok turiste şifa kaynağı olacak. Tesisler, 29 Şubat Cumartesi günü hizmete girecek.

Seydişehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Seydi Şifa Termal Tesisleri, yerli ve yabancı birçok turiste şifa kaynağı olacak. Tesisler, 29 Şubat Cumartesi günü hizmete girecek.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tesisleri Konya basınına tanıttı ve açıklamalarda bulundu.

Termal Sosyal Tesisleri’ni gezen gazeteciler, tesise ve suya hayran kaldıklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 Gazetecilere Seydi Şifa Termal Tesisleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’e ve Konya’ya yakışan bir tesis olması için yoğun bir çaba sarf ettiklerini, sona geldiklerini ve tesisin cumartesi günü hizmete gireceğini ifade etti.

“5 YILDIZLI OTEL KONFORUNU ARATMIYOR”

Seydi Şifa Termal Tesislerinin 5 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 15 bin metrekare alana sahip olduğunu anlatan Başkan Tutal “Tesisimizde, kadın erkek ayrı olmak suretiyle yüzme havuzları, fitness salonu, soyunma odaları, kür odaları, duş odaları, masaj odaları, sauna, buhar odası ve Türk hamamı bulunuyor. Açılışımızı da bahar geldikten sonra yapacağız. Suyun değerlerini resmi sağlık kurumlarının verdiği raporlara dayanarak söylüyorum, litrede mineral zenginliği 4500. Türkiye’de ki ender sulardan. Bu da insanların dahili ve harici hastalıklarda şifa bulmasını destekleyecek oranda. Biz belediye olarak Termal Sosyal Tesisi yaptık. Konaklamayı özel sektöre bıraktık. Buradan yatırımcılara duyuruyorum. Bedava diyebileceğimiz rakamlara tahsis yapıyoruz. Yeter ki yatırımcılarımız buraya yatırım yapsınlar” diye konuştu.

Gazetecilerin sorusu üzerine birçok yatırımcının müracaat ettiğini ve bunlardan ciddi olanları kabul ettiklerini söyleyen Başkan Tutal, “Kısa süre içinde villalar hizmete girecek. Önümüzde ki aylarda da üç dört tane otelin inşaatına başlanacak” dedi.

Termal Sosyal Tesisleri gezen Konyalı Gazeteciler, Başkan Tutal ile tesis hakkında detaylı bilgi aldı.

Öte yandan  Seydi Şifa Termal Sosyal Tesislerin kişi başı ücretinin hafta içi 30 TL, hafta sonu 35 TL olarak belirlendiği öğrenildi.

(MÇ/Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.