Başkan Altay LGS’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Başkan Altay LGS’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 5 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sınavı’na girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) girecek öğrencilere başarılar diledi.

5 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek sınava katılacak öğrencilerin yoğun geçen bir eğitim maratonunun ardından emeklerinin karşılığını alacağına yürekten inandığını ifade eden Başkan Altay, “Ülkemizin istikbali, yarınlarımızın teminatı evlatlarımızın hayatın her alanında olduğu gibi LGS’de de başarılı olması en büyük temennimiz. Fakat sonuç ne olursa olsun her bir evladımız bizim yanımızda çok ayrı bir yere sahip. Yüce Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Hepsine ayrı ayrı zihin açıklığı diliyorum” dedi.

Başkan Altay, sınav esnasında özellikle trafiğe çıkacak araç sürücülerinden korno çalmamalarını ve bu konuda hassasiyet göstermelerini rica etti.

Öğrenciler, Refakatçiler Ve Sınav Görevlileri İçin Toplu Ulaşım Ücretsiz

Öte yandan sınava girecek öğrenciler ve refakatçileri ile sınav günü görevli olanlar Konya Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşım araçlarından ücretsiz şekilde yararlanabilecek. Öğrencilerin sınav günü ulaşım sorunu yaşamaması için Pazar tarifesine ilave olarak ek seferler verilirken sefer saatlerine “atus.konya.bel.tr” web sayfasından ulaşılabiliyor.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.