‘Bisiklet Şehri Konya’ Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

‘Bisiklet Şehri Konya’ Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından, ekonomik, çevreci ve sağlıklı bir ulaşım aracı olan bisikletin kullanımını teşvik etmek amacıyla düzenlenen “Bisiklet Şehri Konya” temalı fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Bisiklet Şehri Konya” temalı fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, fotoğraf yarışmasıyla ilgili duyurusunda, 550 kilometre bisiklet yolu olan ve bisiklet kullanıcılarının trafikte rahat sürüş imkanı bulmaları için önemli uygulamaları barındıran bisiklet şehri Konya’nın coğrafi özelliği itibarıyla de bisiklet sürmeye en uygun illerden birisi olduğunu ifade etmişti.

 

Enerji verimliliği, çevre dostu ve sağlıklı bir ulaşım aracı olması gibi özellikleri nedeniyle bisiklet kullanımının geniş kitlelere yayılması için Türkiye’de örnek çalışmalara imza attıklarını aktaran Başkan Altay, “Bisikleti bu kez fotoğraf sanatıyla buluşturmak için bir fotoğraf yarışması düzenliyoruz. İlk kez düzenleyeceğimiz bu yarışma ile Konya’da var olan bisiklet kültürünü daha da artırarak bu konuda farkındalık oluşturmayı arzu ediyoruz” demişti.

Jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Levent Ateş birinci, Cihan Savran ikinci, Ali Ayan üçüncü oldu.

Bu yıl ilk kez düzenlenen yarışmanın sonuçlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye' https://bisiklet.konya.bel.tr/sonuc.pdf  ' ulaşabiliyor.

 

 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.