Gazeteci Kerem İşkan oğlu Doğuhan’ı Evlendirdi

Gazeteci Kerem İşkan oğlu Doğuhan’ı Evlendirdi
Gönül ve Ramazan Yüksel çiftinin kızları Büşra Sedef ile Semanur ve Kerem İşkan çiftinin oğulları Doğuhan ile bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyerek, dünyaevine girdi. Genç çiftin nikahını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kıydı.

Semanur ve Kerem İşkan'ın oğlu Doğuhan ile Gönül ve Ramazan Yüksel çiftinin kızları Büşra Sedef, düzenlenen törenle evlendi. Genç çiftin nikahını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kıydı.

Dedeman Otel Balo Salonu'nda gerçekleştirilen düğün törenine AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, TOBB Başkan Yardımcısı ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başcı, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Karatay Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Şen, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcıları Mehmet Küçükgünay ve Mustafa Uyar, Yüksel ve İşkan ailelerinin akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Her iki ailenin büyükleri de gelen misafirleri kapıda tek tek karşılayarak, tebrikleri kabul etti.

Kapı Cami Emekli İmamı Hasan Hüseyin Öncel'in Kur’an tilavetinin ardından genç çiftin nikâhını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kıydı, şahitliklerini ise AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, TOBB Başkan Yardımcısı ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı ile Ertuğrul Yıldırım yaptı.

Örnek teşkil edecek güzel bir ilke imza atılan düğünde davetlilere Dünya Klasiklerinden Kitaplar hediye edildi.

Haber Kent olarak başta meslektaşımız Kerem İşkan olmak üzere aileleri ve genç çifti tebrik eder, Büşra Sedef ve Doğuhan çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

(MÇ/ Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.