Karabacak: “Kardeşiz, birlikteyiz’ anlayışıyla hareket ediyoruz”

Karabacak: “Kardeşiz, birlikteyiz’ anlayışıyla hareket ediyoruz”
Muharrem ayı vesilesiyle esnafa ve şoförlere elleriyle aşure ikram eden KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, “Bu anlamlı ve güzel geleneğimizi birlikte yaşamış olmanın mutluluğu içindeyiz. Kardeşiz, birlikteyiz’ anlayışıyla hareket ediyoruz. Allah, ülkemizin, milletimizin, İslam aleminin birlik ve beraberliğini bozmasın” dedi.

Esnafa ve şoförlere elleriyle aşure ikram eden Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, “Bu anlamlı ve güzel geleneğimizi birlikte yaşamış olmanın mutluluğu içindeyiz. ‘Kardeşiz, birlikteyiz’ anlayışıyla hareket ediyoruz. Allah, ülkemizin, milletimizin, İslam aleminin birlik ve beraberliğini bozmasın” diye konuştu.

Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Eski Garaj Sosyal Tesisler Sorumlusu Muammer Avcı, dolmuşçu esnafına aşure ikramında bulundu.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak ise, esnafa ve şoförlere elleriyle aşure ikram etti. Karabacak, yaptığı konuşmada, “Muharrem ayı dolayısıyla Eski Garaj esnafımıza, şoförlerimize ve vatandaşlarımıza aşure ikram ettik. Nuh Aleyhisselam’dan bugüne kadar süregelen bu anlamlı ve güzel geleneğimizi birlikte yaşamış olmanın mutluluğu içindeyiz. ‘Kardeşiz, birlikteyiz’ anlayışıyla hareket ediyoruz. Allah, ülkemizin, milletimizin, İslam aleminin birlik ve beraberliğini bozmasın’ diyerek, Muharrem ayını kutluyor, Kerbela şehitlerimizle birlikte tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak’a, Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası yönetim kurulu üyeleri Kenan Yavuz, Yusuf Bağcı, Sıtkı Özgüç, Mustafa Gültekin, Veysel Samat, Muammer Oğuz Bulan, Özcan Çalıkuşu eşlik etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.