Konyalılara Balığı Sevdiren Mekan

Konyalılara Balığı Sevdiren Mekan
Konya’da balığın en lezzetlisini yiyebileceğiniz mekanların başında gelen Güven Balık Restoran, bugün tarihi mekanda verdiği hizmetle adından söz ettiriyor.

Konya’da balığın en lezzetlisini yiyebileceğiniz mekanların başında gelen Güven Balık Restoran, bugün tarihi mekanda verdiği hizmetle adından söz ettiriyor.

Mevsimine göre deniz mahsulleri açısından Bozkır’da pek çok lezzeti sunan Güven Balık Restoran’ı tercih edenler, balık yemenin keyfini çıkarıyor.

 

Çeyrek Asırdır Balık Lezzetini Müşterilerini Sunuyorlar

 

Denizin derinliklerinden gelen lezzetli sunumlarıyla farkını ortaya koyan Güven Balık Restoran,  kendine özgü lezzetleri tadabileceğiniz, hızlı ve kaliteli servisi ile göz dolduruyor.

Tarihi Hocacihan Hanı’nda mevsimine göre yaklaşık 15 çeşit balığın servis edildiği restoranda alkollü içecekler yer almıyor.

 

Konya’da Balığı Sevdiren Adam Olarak Tanınıyor

 

Konyalıya balığı sevdiren adam olarak tanınan işletme sahibi Ahmet Güven, “Dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) salgını dolayısıyla zor günler geçirdik. Özellikle uzmanlarımız bugünlerde sağlığımızın ve bağışıklık sistemimizin önemine vurgu yapıyor. En sağlıklı ve bağışıklık sistemimizin dostu balığı sofralarımızdan eksik etmemeliyiz, en azında imkanlar ölçüsünde özellikle çocuklarımıza yedirmeliyiz” dedi.

“Konya’da tarihi Hocacihan Han’ın otantik havasında eşsiz deniz lezzetlerimizin tadını çıkarın” çağrısında bulunan Güven, “1995 yılından beri faaliyet gösterdiğimiz balık restoranı işletmeciliğine 2010 yılından beri Tarihi Hocacihan Han’da devam ediyoruz. 13. Yüzyılda inşa edilen tarihi handa siz değerli balıksever misafirlerimize nezih bir ortamda kaliteli hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Eşsiz deniz lezzetlerinin daima en tazesini ve en kalitelisi sizin için hazırlıyoruz. Balık sektöründeki 26 yıllık tecrübemizi size daha iyi hizmet verebilmek için kullanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Güven, sözlerini şöyle sürdürdü: “Onlarca çeşit lezzetli balık ve deniz ürününü, mevsimine göre sizlerin beğenisine sunuyoruz. Konya’da balık kültürünü değerli misafirlerimize aşılıyoruz” diye konuştu.

(MÇ/Haber Kent/Özel)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.