Ülkü Ocakları Yunak Başkanlığı’nda Görev Değişimi

Ülkü Ocakları Yunak Başkanlığı’nda Görev Değişimi
Ülkü Ocakları Yunak İlçe Başkanlığı’nda görev değişimi yaşandı. Başkan Hasan Yonca’nın yerine Hasan Şahin atandı.

Ülkü Ocakları Yunak İlçe Başkanlığı’nda görev değişimi yaşandı. Başkan Hasan Yonca’nın yerine Hasan Şahin atandı.

Görev devir olan yeni başkan Hasan Şahin, “Neferi olmaktan onur ve gurur duyduğumuz kutlu davamızda, bugüne kadar bayrağı hakkıyla taşımış olan, lekelemeden, kirletmeden, yere düşürmeden bizlere teslim eden Hasan Yonca  Başkanımızdan ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Yunak ilçe  Başkanlığı görevini yürüten tüm başkanlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

“Bizler de bu kutsal emanette; Allah'ın izni ve inayetiyle ehline teslim edeceğimiz gün ve saate kadar yüksek vazife duygusuyla azalmayan, azalmayacak ve azımsanmayacak mücadele aşkı ile ‘bayrağı incitmeden’ taşıyacağız” ifadelerini kullanan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Davanın şanlı bayrağını onurla ve gururla maziden atiye taşıyacak yiğitler, dün olduğu gibi bugün de Ülkü Ocaklarında vardır ve kıyamete kadar da var olacaktır.  Şehitlerimizin emaneti olan bu görevimiz ağır ve sorumluluğumuz çoktur. Zorlukların üstesinden gelmek için kudretimiz; damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur! Geleceğin Güçlü Türkiye'sinin inşası; Ülkü Ocakları'nın omuzlarında bir sorumluluk ve Ülkü Ocaklıların yüreklerinde bir ateştir. Bizler bu inançla, birlik ve beraberliğimizin verdiği güçle, hedefimiz uğrunda aşamayacağımız engelin ve varamayacağımız hedefin olmadığını biliyoruz. Hedefimiz uğrunda vicdanımızla, aklımızla ve fikirlerimizle dönemlere hapsolanların inadına devirler üstüne yükseleceğiz.’’

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.