Babacan: “Her vatandaşımızın derdini dinleyeceğiz”

Babacan: “Her vatandaşımızın derdini dinleyeceğiz”
“İNSAN ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”: DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Konya İl Binasının açılışında yaptığı konuşmada, insan odaklı çalışacaklarını belirterek, “Yapılacak çok işimiz var. Her vatandaşımıza bir bir dokunacağız. Dertlerini dinleyeceğiz” dedi

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir dizi ziyaret ve açılış için geldiği Konya’da ilk önce Mevlana Türbesi’ni ziyaret etti. Babacan, daha sonra esnafla bir araya geldi, onların sorunlarını dinledi.

Ardından Partisinin Konya İl Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştiren Babacan, insan odaklı çalışacaklarına işaret ederek, “Konya İl Teşkilatı’mızın 1. Olağan İl Kongresi vesilesiyle Konya’ya geldik ve güzel değerlendirmeler yaptık, esnafımızla dertleştik. İl binasının açılışında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Yapılacak çok işimiz var. Her vatandaşımıza bir bir dokunacağız. Dertlerini dinleyeceğiz” diye konuştu.

Babacan ve beraberindekiler DEVA Partisi Konya İl Başkanlığı’nın hizmet binasının açılışını kurdele kesimiyle yaptı. Babacan, Kurucular Üyesi Sami Topbaş ve DEVA Partisi İl Başkanı Seyit Karaca’yla birlikte parti hizmet binasını gezdi, partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Açılışa Parti Genel Başkan Yardımcıları, diğer illerin başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Babacan ardından DEVA Partisi Konya 1. Olağan İl Kongresi’nin yapılacağı programa katılmak üzere hareket etti.

(MÇ/Haber Kent)

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.