Farklı Fikirler ‘Meram İçin’ Buluştu

Farklı Fikirler ‘Meram İçin’ Buluştu
MHP Meram İlçe Başkanlığı, Meram’ın sorunlarını ve çözüm önerilerini akademisyenlerle masaya yatırdı. Belli aralıklarla gerçekleştirilecek istişare toplantılarıyla Meram için önemli bir proje üretilmesi hedefleniyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meram İlçe Başkanlığı, Meram’ın sorunlarını ve çözüm önerilerini akademisyenlerle masaya yatırdı. Konuya ilişkin açıklama yapan MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, istişareyle Meram için güzel bir proje ortaya koymak için çalıştıklarını söyledi.

MHP Meram İlçe Başkanlığı, Meram için kolları sıvadı. Bu kapsamda akademisyenlerle programlanan toplantıların ilkini gerçekleştiren MHP Meram İlçe Başkanlığı, yapılan istişareyle Meram için bir proje ortaya koyacak. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, atanmasının ardından yaklaşık 3 aylık süreyi geride bıraktıklarını söyledi. Bu süre zarfında hızlı bir şekilde teşkilat çalışmalarına başladıklarını dile getiren Başkan Yaman, “MHP Meram İlçe Başkanlığı olarak, Konya’mızın hatta ülkemizin gözbebeği Meram için çalışmaya başladık. Biryandan teşkilat çalışmalarımızı hızlandırırken diğer yandan ilçemizin ve vatandaşlarımızın sorunlarına da derman olabilme noktasında gayret gösteriyoruz” dedi.

 

Meram İçin Biz de Varız

 

Daha güzel ve yaşanabilir bir Meram için MHP Meram İlçe Başkanlığı olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyleyen Başkan Yaman, şöyle devam etti, “Meram için biz de varız diyoruz ve bu doğrultuda önemli bir çalışma başlattık. Meram’ımıza dokunabilmek, katkı sağlayabilmek adına Konya’mızın önemli bir akademisyen kadrosuyla istişarelere başladık. Belli aralıklarla kıymetli akademisyenlerimizle toplanıp, Meram için güzel bir proje üretme arzusundayız.”

 

Programa Çok Sayıda Akademisyen Katıldı

 

MHP Meram İlçe Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen istişare toplantısına; MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Doç. Dr. Özer Karakayacı, Türk Eğitim-Sen Konya 3 Nolu (Üniversite) Şube Başkanı Prof. Dr. Fatih İşcan, Makina Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aziz Hakan Altun, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Konya Şube Başkanı Süleyman Nur, Prof. Dr. Hakan Karabörk, Prof. Dr. Yakup Kara, Prof. Dr. Mahmut Sami Dondüren, Prof. Dr. Bilgehan Kekeç, Doç. Dr. Ömer Kaan Baykan, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Dereli, Dr. Öğr. Üyesi Sinan Levent katıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.