Hanımlar Lokali’nden Şehitlerimiz İçin Hatim Duası

Hanımlar Lokali’nden Şehitlerimiz İçin Hatim Duası
Konya Şehit Aileleri Derneği’nin uzun yıllardır geleneksel hale getirdiği hatim programlarında bu hafta tüm şehitlerimiz anıldı. Konyalı Hanımlar Lokali tarafından düzenlenen programa ise Konya Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliği yaptı.

Konya Şehit Aileleri Derneği’nin uzun yıllardır geleneksel hale getirdiği hatim programlarında bu hafta tüm şehitlerimiz anıldı. Konyalı Hanımlar Lokali tarafından düzenlenen programa ise Konya Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliği yaptı. Programa katılan şehit yakınlarına hanımların kendi imkanları ile hazırladıkları yemek ikram edilirken okunan hatim duası ile de şehitlerimiz bir kez daha rahmet ve dua ile anıldı.

Hanımlar Lokali Başkanı Fatmanur Ünlübay, “Şehit Aileleri Derneği’mizin düzenlemiş olduğu etkinlikleri yakından takip ediyoruz. Hanımlar Lokali olarak bu haftaki programı da bizler üstlenmek istedik. Amacımız şehit ailelerimizin gönüllerini almak, bu vatan uğruna feda ettikleri evlatlarını ise rahmet ile anmaktı. Bizlere bu imkanı veren Şehit Aileleri Derneği’mize ve hava şartlarının olumsuz olması nedeniyle ev sahipliğini üstlenen Konya Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Şehit Aileleri Dernek Başkanı Recep Pekdemir ise hanımların şehit ailelerine göstermiş oldukları ilgiden mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Şehit ailelerini yalnız bırakmayan değerli katılımcılara teşekkür ederiz. Bizler bir evladımızı toprağa verdik ama bu insanlarımız sayesinde acımızı bir nebze de olsa unutuyoruz. Emeği geçen herkese ve bizlere kapılarını açan Gazeteciler Cemiyetine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.