Kuşvuran: “Hz. Mevlana’nın Öğretileri Ufkumuzu Aydınlatmaya Devam Ediyor”

Kuşvuran: “Hz. Mevlana’nın Öğretileri Ufkumuzu Aydınlatmaya Devam Ediyor”
TURİDER Başkanı Seda Kuşvuran: “Yaşamını insanlığa sevgiyi anlatmaya adayan Hz. Mevlana’yı 746.'inci Vuslat Yıldönümü’nde yine aynı sevgi ve aynı ilgi ile anıyoruz. Yüzyıllar öncesinden gelen öğretileri bugün hala bize ışık tutmaya, ufkumuzu aydınlatmaya devam ediyor”

Turizm ve İş Dünyası Derneği (TURİDER) Başkanı Seda Kuşvuran, 7-17 Aralık Şeb-i Arus dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Yaşamını insanlığa sevgiyi anlatmaya adayan Hz. Mevlana’yı 746.'inci Vuslat Yıldönümü’nde yine aynı sevgi ve aynı ilgi ile anıyoruz. Yüzyıllar öncesinden gelen öğretileri bugün hala bize ışık tutmaya, ufkumuzu aydınlatmaya devam ediyor” dedi.

Seda Kuşvuran, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yaşamını insanlığa sevgiyi anlatmaya adayan Hz. Mevlana’yı 746.'inci Vuslat Yıldönümü’nde yine aynı sevgi ve aynı ilgi ile anıyoruz. Yüzyıllar öncesinden gelen öğretileri bugün hala bize ışık tutmaya, ufkumuzu aydınlatmaya devam ediyor.

Bu sene de  her yıl olduğu gibi 7-17 Aralık tarihleri arasında Konya’da Şeb-i Arus Hz. Mevlana’yı anma günleri olarak kutlanacaktır. Konya’ya çok sayıda yerli ve yabancı turist gelmesi beklenmektedir.

Konyalı hemşehrilerimizin her sene olduğu gibi bu yıl da anma törenleri boyunca, Hz. Mevlana’nın sevgi, hoşgörü ve huzur öğretileri çerçevesinde misafirperverliklerini göstereceklerinden şüphemiz yoktur.”

Özellikle 7-17 Aralık tarihleri arasında turistlerin yoğun olarak Konya’da bulunması nedeniyle, toplu ulaşım araçlarının tercih edilmesini isteyen Kuşvuran, “Böylece  trafiği hepimiz için daha rahat ve güvenli hale getirecektir” diye konuştu.

Kuşvuran, “Allah’a kavuşmasını yani vuslatını kutladığımız bu özel günlerde Hz. Mevlana’yı bir kez daha sevgi ve rahmetle anıyor, 7 – 17 Aralık Şeb-i Arus günlerinin coşkusunu paylaşan herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyoruz” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.